Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://formedia.dk

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kontaktformularer

Når du benytter dig af kontaktformularen på vores hjemmeside, sender du os de oplysninger, du har indtastet. Disse opbevarer vi udelukkende med det formål at kunne behandle din forespørgsel. Du kan til enhver tid bede os slette alle meddelelser, du har sendt, ved at kontakte os på mail: martin@formedia.dk

Cookies

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Analytics

Med din accept opsamler vi analyse om dit besøg på vores hjemmeside. Det gør vi dels via Google Analytics og via Facebook. Begge dele med det formål at evaluere effekten af budskaberne på vores hjemmeside, samt at være i stand til at målrette eventuel annoncering via hhv. Googles og Facebooks annoncenetværk.

Hvem vi deler dine data med

Vi deler aldrig dine data med tredjepart uden din accept.

Hvor vi sender dine data hen

Sendte beskeder via kontaktformularer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.