Bag Formedia …

… står Martin Meyer. Faglært grafiker med 25 års erfaring fra trykkeri, reklamebureau, inhouse marketing og som selvstændig freelance grafiker. Egentlig har der aldrig været noget ønske om at “blive chefen”, at agere supersælger og drikke den flotteste kaffe latte (Martin tager kaffen sort, tak). Det, der driver Formedia er faglig stolthed og troen på at kunne gøre det endnu bedre end de andre, eller end sidst. At skabe gode, langvarige kunderelationer gennem tillid, fantastiske grafiske løsninger og ikke mindst jordforbindelse.

Hvorfor skrive “vi”, når Formedia er én person?

Af og til skriver jeg “vi” om Formedia. Det gør jeg på grund af det store netværk, der i større eller mindre grad er sat i aktion ved forskellige opgaver. Jeg kan og gør rigtigt meget alene, men for især de lidt større opgaver, er det sjældent “bare mig”, der skaber løsningen.

Nordjysk rodnet

Formedia holder til i Brønderslev – cirka midt i Vendsyssel – og har kunder over hele landet, men hovedparten befinder sig fra Aalborg og “opefter”.

Jeg tror på at Formedias nordjyske jordforbindelse og de måske lidt forsigtige armbevægelser, skaber tryghed og tillid for kunderne. Det betyder ikke, at jeg ikke giver den gas – med farver, udtryk eller løsningsforslag, når opgaven kræver det – det betyder derimod, at jeg tænker før jeg handler. At der skal være en plan og at den skal give mening, før kanonerne rulles ud.

Sådan lidt halvkedelig, nordjysk eftertænksomhed, som resulterer i gennemtænkte løsninger der skaber værdi. Så er det egentlig ikke så kedeligt alligevel?

Netværk er guld

Man kan være en hamrende dygtig tekstforfatter, SEO-ekspert eller strategisk marketing-guru. Uanset hvad, skal man kende sine begrænsninger, og det er det rent grafiske, jeg brillerer på. På større opgaver har Formedia et fantastisk netværk af samarbejdspartnere – tekstforfattere, programmører, SEO folk, grafikere og fotografer, som håndplukkes for at skabe den bedste løsning for dig. Vi skal alle bruge hinanden. Så du eller din kunde får et produkt, hvor alle benyttede kompetencer er af topkvalitet. Så bliver produktet det nemlig også.

Top hemmelig underleverandør

Fra dag ét har Formedia sat en ære i både at servicere egne, direkte kunder, såvel som at agere underleverandør for bureauer og trykkerier. Som underleverandør – freelance grafiker eller fullservice bureau – er Formedia et ekstra sæt hænder, de friske øjne eller måske den manglende kompetence. Foruden den tryghed det giver os at arbejde direkte sammen med ligesindede fagfolk, er der faktisk også rigtig god økonomi i det for dem, der hyrer os ind. De betaler nemlig kun for præcis den tid, opgaven tager – eller den på forhånd aftalte projektpris.

Martin

Kontakt Formedia med det samme

GDPR *