Hos Formedia sættes der en ære i at levere en færdig, køreklar hjemmeside til dig. Du finder derfor ingen smutveje og knaldtilbud her. Derimod får du gennemtænkt og gennemarbejdet design, tilpasset din virksomhed og ikke mindst din målgruppe, samt en række features som altid er med i aftalen. Formedia synes, at alt andet ville være uprofessionelt.

  • Altid mindst én faglært grafiker på opgaven

  • Fast kontaktperson fra A til Z

  • Unikt design hver gang

  • Altid med afsæt i værdiskabelse

Valget er dit
Hvilke funktioner?

Nogle har brug for et simpelt, online visitkort, mens andre stiller helt anderledes krav.

Foruden de mest almindelige informationer, som de fleste hjemmesider bør indeholde – eksempelvis en kontaktside, information om dit produkt/din service eller en oversigt over medarbejdere, er der næsten uendelige muligheder for funktionalitet.

Kunsten ligger ofte i at begrænse sig. Er det nødvendigt med en nyhedssektion? Den skal jo holdes ved lige. Og hvad med bookingfunktionen eller betalingssystemet?

Hvad kunne du tænke dig? Her er de mest almindelige funktioner, der oftest kommer forespørgsler på, som du måske kunne have med i overvejelserne. Fælles for dem er, at de kan tilpasses din side og dit design, så funktionalitet og udseende stemmer overens med din virksomheds grafiske udtryk.

Spørg os endelig, hvis du har mere specifikke ønsker.

Sælger du på den ene eller anden måde din tid? Så ville et bookingsystem måske være en god idé. Det handler om at engagere kunderne, mens du har deres opmærksomhed.

Skal dine kunder have mulighed for at kontakte dig direkte via en kontaktformular på din hjemmeside? Det kunne også være en bestillingsformular eller noget helt tredje.

Er din virksomheds fysiske lokation vigtig for dine kunder? Et kort med link til rutevejledning hjælper kunderne endnu tættere på.

Vil du ud til dine kunder digitalt? Med tilmelding direkte på hjemmesiden og et godt designet nyhedsbrev er første skridt taget.

Flittig på Instagram og Facebook? Hvorfor ikke vise dine opslag automatisk direkte på hjemmesiden? Det kan du med integration af sociale medier.

Har du kunder andre steder end i Danmark? Vis dem din hjemmeside på deres eget sprog.

Vil du sælge produkter, fysiske eller digitale, direkte fra din hjemmeside? Med en webshop og et betalingssystem er du i gang. Vi kan også integrere både fragthåndtering fra Shipmondo eller dit ERP system – det kunne være E-Conomic.

Har du en konkurrent med en virkelig smart funktion, som du godt kunne tænke dig selv? Eller har du selv en idé til en funktion, som vil skabe endnu mere værdi for din virksomhed og dine kunder, og styrke din egen position på dit marked? Kontakt os og lad os få en snak om mulighederne.

Disse funktioner er altid med i aftalen

SerEnergy hjemmeside

Responsivt design

At en hjemmeside er lavet i et responsivt design betyder i bund og grund, at den automatisk tilpasser sig den enhed, den besøges fra.

Langt over halvdelen af trafikken på hjemmesider kommer fra mobile enheder – altså smartphones og tablets. Dine besøgende skal altså have din hjemmeside præsenteret i en flot og brugervenlig udgave, uanset om de er online fra telefonen i toget eller fra PC’en på kontoret.

Du ejer hjemmesiden

Du ejer det hele

Der er ingen bånd, der binder dig – din hjemmeside er din egen, og du er frit stillet til at gøre med den, hvad du vil, når mit arbejde er udført.

Faktisk sørger jeg for at gøre det nemt for dig at skifte samarbejdspartner, hvis du har lyst til det. Det gør jeg ved at sikre, at jeg altid arbejder med kendte, udbredte løsninger i WordPress-systemet – verdens mest benyttede CMS-system. For dig betyder det, at systemet ikke blot er nemt at arbejde i, men også at det er nemt for dig at finde én til at tage over, hvis du skulle ønske anden hjælp.

SSL certifikat

SSL-Certifikat

Et SSL-certifikat er i bund og grund en teknologi, der sikrer en krypteret forbindelse mellem hjemmesiden og de besøgende med formålet at beskytte data.

Man kan kalde det et ekstra lag af sikkerhed, som gør det svært for hackere og IT-kriminelle at få adgang til data, der udveksles mellem hjemmesiden og brugeren.

Faren for dig og din virksomhed ved ikke at have et SSL-certifikat er, at du skaber utryghed for dine kunder, når de besøger hjemmesiden. De ser nemlig, som noget af det første, en advarsel om, at siden ikke er sikker.

Kontakt Formedia med det samme

GDPR *