At designe og layoute tryksager er et håndværk. Det er noget Formedia gør med stolthed og respekt for typografi, papirvalg, grafik og trykteknik – og senere i processen med færdiggørelse og forædling. Din tryksag fortjener faglig kærlighed, uanset om det drejer sig om en håndfuld visitkort til den nye i staben, eller om det er en 300 siders garnhæftet bog med foliepræg og matchende tråd.

Har du andre forespørgsler, som måske ikke passer direkte i kategorien “tryksag” eller “web”, så er Formedia mester i alle grafikkens kringelkroge. Design af helt nye eller rentegning af eksisterende logoer, grafiske elementer til din film, dit SoMe opslag eller et sjovt photoshoppet billede til personalefesten – alle forespørgsler er velkomne, du er garanteret, at alle opgaver behandles med samme kærlige faglighed.

  • Altid mindst én uddannet grafiker på opgaven

  • Over 20 års erfaring med tryksager

  • Faglig stolthed der kan mærkes

  • Stor viden om trykteknik og færdiggørelse

  • Fast kontaktperson fra A til Z

Grafiske kompetencer

Idéudvikling

Ville det ikke være skønt at kunne vende din idé med nogen, som bare er et omvandrende leksikon indenfor de mulighederne omkring trykteknik, papirvalg og færdiggørelse? Ring bare.

Design

Har du allerede idéen, men savner hjælp til finpudsning og rentegning, eller skal vi tage med på eventyret allerede i idéudviklingfasen?

Layout

Kunsten at forene tekst, billeder og grafik – og imponere modtageren. Layout kan være noget så simpelt som et visitkort eller en flyer, men det er et håndværk fra ende til anden.

Rentegning

De der kruseduller, du har tegnet, som du selv tænker kunne blive fedt, men egentlig er lidt pinligt berørt over at aflevere til nogen. Det kan blive rigtig fedt, og Formedia kan få det til at ske.

Et lille udsnit
Nogle af dem, Formedia har lavet tryksager for

Kontakt Formedia med det samme

GDPR *