Da vi startede med at designe en helt simpel plakat for Puk’s Delikatesser, var det starten på et langt og godt samarbejde. Et samarbejder der blandt andet har budt på udvikling af en komplet hjemmeside med webshop og opskriftssamling.

Puks eksisterende hjemmeside havde nogle år på bagen og var for besværlig at vedligeholde. Som hun selv gentagne gange har påstået, var hun ikke “så god til IT” – den udtalelse har hun dog gjort til skamme flere gange efterfølgende, ved selv at håndtere alt på hjemmesiden. Efter udarbejdelse og lancering af siden tog vi nemlig – som vi næsten gør i alle tilfælde – et kort møde, hvor vi instruerede hende i blandt andet upload af produkter og rettelse i forhandlerlister. Det betød at hun, efter et par korte “jeg har glemt hvordan man …”-telefonsamtaler, siden har været selvkørende med produktoprettelse, salg, indløsning af betalinger, fragtbestilling og alt det andet, man skal stå for som ejer af en webshop.

Puk er én af de rareste kunder vi har, men hun er også en benhård forretningsdrivende. Det er en kombination vi elsker, og som giver en god og langvarig kunderelation.

De tekniske detaljer:

CMS styret webshop (WordPress og WooCommerce), designet i temaet Avada. Integreret med Shipmondo til fragthåndtering og Bambora til betaling og indløsning.

Puk's Delikatesser