Lotte fra Meyers Dog Care er dyrlægeeksamineret fysiologisk hundemassør og ganske nystartet, men allerede med en fin og støt voksende kundekreds.

Hun kom til mig som med brug for en komplet “iværksætterpakke”. Først og fremmest et logo, som signalerer kærlighed og omsorg for vores bedste ven – hunden. Desuden drømte hun om visitkort, et gavekort med fortløbende nummer og sidst men ikke mindst en hjemmeside med et booking-system, hvor kunderne selv kan booke en ledig tid, i en foruddefineret vagtplan, som Lotte selv har fuld kontrol over.

Jeg stod for hele løsningen, fra første kaffemøde til levering af friske tryksager og en fin hjemmeside, som er blevet et vigtigt stykke værktøj i hendes dagligdag.

De tekniske detaljer:

Visitkort med tryk på begge sider og mat vandlak, trykt på 350g Silk. Gavekort på 250g Chromo Card (blanke på én side, og matte på skrivesiden). CMS styret hjemmeside (WordPress) lavet i responsivt design med indbygget bookingsystem, og naturligvis med tilknyttet SSL certifikat og Google Analytics.

Meyers Dog Care hjemmeside og tryksager