Baggesen Begravelsesforretning & Stenhuggeri, som vi kender den i dag, blev døbt i 1996, men har rødder helt tilbage til 1988. Det er en stolt og stærk virksomhed, som på sit område er kendt for respekt, ordentlighed og omsorgsfuld behandling.

Da vi redesignede Baggesens hjemmeside i 2021 var det også med stor respekt for det eksisterende visuelle udtryk og image, at Martin Meyer tog arbejdshandskerne på. Efter et indledende møde blev det derfor besluttet, at hjemmesiden skulle “føles som den gamle, men med et moderne maskinrum”. Og det er netop det, vi har skabt: En top moderne hjemmeside, bygget på de bedste komponenter, men med en udstråling der understøtter den historie og signalværdi, Baggesen står for.

Efterfølgende har vi foretaget en række integrationer på siden – både med hensyn til IT platformen hos Baggesen, men også i forhold til SEO og anden funktionalitet.

Vi elsker rene linjer og ordentlighed, og derfor elsker vi også vores samarbejde med Baggesen.

De tekniske detaljer:

CMS styret hjemmeside (WordPress), designet i temaet Avada. Integreret med Office 365, eksternt SEO bureau og portal for mindesider/dødsannoncer.

Baggesen hjemmeside